Följ vår...

Pachter svarar på Reggie Fils-Aimes förnekande om Wii HD

Reggie Fils-Aime

I ett antal månader har en liten dispyt pågått mellan Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan tillika frekvent gäst hos GameTrailers talkshow Bonus Round, och Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, som du ser avbildad ovan. Michael Pachter har vid ett ett flertal tillfällen sagt att Nintendo jobbar på en Nintendo Wii-modell kapabel att visa högupplöst grafik, men i novemberavsnittet av GameTrailers TV sköt Reggie Fils-Aime ner hans påståenden med följande uttalande:

“You know, Michael continues to be the only one who believes that this is gonna happen. I don’t know how forcefully we can say there is no Wii HD.”

I det senaste avsnittet av Bonus Round vidhåller Michael Pachter att ett Wii HD eller ett Wii Plus är på väg och kommer att släppas under 2010.

“Reggie and I have a good cop, bad cop relationship. So I just keep saying yes, he keeps saying no… I know nothing, it makes rational business sense for them to introduce and soon, and I think they will introduce it and soon. 2010… Wii Plus… Yup [it is coming].”

Det är värt att nämna att Nintendo har en historia av att skjuta ned rykten bara för att bekräfta dem veckorna senare. Med det inte sagt att Michael Pachter faktiskt har rätt… Vi får helt enkelt vänta och se.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig