Följ vår...

936 734 sålda New SMB. Wii-exemplar i Japan under första veckan

New Super Mario Bros. Wii – Fyra spelare på isbanan

Enligt den japanska speltidningen Famitsu såldes 936 734 exemplar av plattformstiteln New Super Mario Bros. Wii i Japan under dess första vecka i butikerna. Det innebär att den med god marginal blir den största Nintendo Wii-lanseringen i landet under konsolens historia. På andraplatsen hittar vi Super Smash Bros. Brawl, som såldes i 816 000 exemplar under dess första vecka.

Av New Super Mario Bros. Wii:s 936 000 sålda exemplar såldes hela 422 000 exemplar under första dagen, vilket i sin tur jämföras med Super Mario Galaxy som ”endast” såldes i  256 000 exemplar under sin första dag i butikerna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig