Följ vår...

Bookworm släpps till Nintendo DSiWare idag

Bookworm – En mask i menysystemet

PopCap Games har tillkännagivit att Bookworm når Nintendo DSiWare idag. Ordpusseltiteln är det första av PopCaps spel att släppas på Nintendos bärbara, och de lovar att den kommer att följas av fler titlar i framtiden – bland annat kommer Bejeweled Twist att släppas inom kort.

“We’re leading our foray into the DSiWare market with Bookworm – a game loaded with deep, classic gameplay action that we believe raises the bar for what should be offered in Nintendo’s online store,” sade PopCap Games Ed Allard.

Om du fortfarande är osäker på vad Bookworm faktiskt är för något kan du pröva en onlineversion av spelet här. DSiWare-versionen är tillgänglig från och med idag och kostar 500 DSi Points – motsvarande 50 kronor.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig