Följ vår...

Zelda Wii: Fler detaljer om MotionPlus-stödet

Zelda Wii – Koncept-bilden från E3 (inzoomad)

Det kommande Legend of Zelda-spelet till Nintendo Wii blir det första i serien att ha stöd för Wii MotionPlus, kontrolltillägget som gör rörelsedetektionen mer precis, och enligt Eiji Aonuma, spelet producent, har det gett teamet möjlighet att pröva nya idéer.

”With this attachment, your minute hand movements are more precisely reflected. You can feel it so naturally and so intuitively,” sade Aonuma till The Guardian. It’s not just an improvement over the movement of Link himself: the realisation of your more minute movements on the screen will expand the entire gameplay.” 

”I believe that we will be able to offer some great innovations in the new Legend of Zelda. Of course I have to refrain from giving any details, but we are contemplating altering the way the game progresses in comparison with all the past Legend of Zelda franchises.”

Aonuma har tidigare sagt det finns en chans att vi kommer att få se det nya Zelda-spelet på E3-mässan i juni nästa år. Sommaren kan inte komma snart nog.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig