Följ vår...

Ubisoft tillkännager Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Warrior Within – Mörk prins

Ubisoft har tillkännagivit att ett nytt Prince of Persia-spel med undertiteln The Forgottens Sands släpps till ”handhållna och stationära konsoler” i maj nästa år. Vi vet med andra ord inte vilka plattformar som gäller ännu.

Prince of Persia: The Forgotten Sands bygger vidare på handlingen i den triologi som började med Prince of Persia: Sands of Time, och kommer enligt Ubisoft att innehålla många av seriens klassiska element samtidigt som det bjuder på en del nyheter.

”Prince of Persia: The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia brand”, skrev Ubisoft i pressmeddelandet.

Utöver det är mycket lite känt om Prince of Persia: The Forgotten Sands i dagsläget. Geoff Keighley, programledare och producent hos GameTrailers, har twittrat att spelet kommer att premiärvisas på Spike TV:s Video Game Awards 2009 den 12 december. Räkna med mer information då.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig