Följ vår...

D3 tillkännager Puzzle Quest 2 till Nintendo DS och Xbox 360

D3 Publisher har tillkännagivet att Puzzle Quest 2, uppföljaren till den prisbelönta dundersuccén Puzzle Quest: Challenge of the Warlords från 2007, släpps till Nintendo DS och Xbox 360 under våren 2010.

Uppföljaren kommer att bjuda på samma kombination av pussel och rollspel som originalet, men introducerar ett större urval av klasser och rustningar och vapen som har större effekt på striderna. Utöver enspelarkampanjen, där spelaren ska rädda en by från demonen Gorgon,  innehåller Puzzle Quest 2 spellägen som Instant Action, Multiplayer och Tournament.

”Puzzle Quest is an award winning franchise with numerous accolades including an Interactive Achievement Award for ”Best Downloadable Game of the Year” for Puzzle Quest: Challenge of the Warlords,” sade D3P:s Peter Andrew. ”Puzzle Quest 2 returns with a captivating, rewarding, and accessible journey for gamers of all levels as the ultimate delivery system for the mental release puzzle gamers seek.”

Alla bilder som har släppts hittills är från Xbox 360-versionen av spelet, men de ger åtminstone en uppfattning om hur det kommer att se ut. Du hittar dem nedan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig