Följ vår...

Level 5: Ett femte Professor Layton-spel är på väg

Professor Layton – Professorn pekar

Level 5 har avslöjat att ett nytt spel i Nintendo DS-pusselserien Professor Layton till är under utveckling. Det heter Professor Layton: The Mask of Miracles, och blir det femte i serien. Det släpps i Japan till våren, och kommer enligt Nintendo Everything att bjuda på stora gameplay-förändringar jämfört med tidigare titlar. Vad detta innebär har vi ingen aning om i dagsläget.

Underbara nyheter, naturligtvis – men innan du korkar upp skumpan vill jag bara påminna dig om att det andra spelet i serien nyligen släpptes i västvärlden, och det tredje saknar fortfarande släppdatum. Det kan med andra ord dröja ett tag innan vi får se Professor Layton: The Mask of Miracles på svenska butikshyllor.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig