Följ vår...

Konami tillkännager Foto Showdown för Nintendo DSi

Please enable Javascript and Flash to view this Viddler video.

Konami har tillkännagivit Foto Showdown för Nintendo DSi; ett rollspel som låter dig ta fotografier med konsolens inbyggda kamera och använda dem i striderna. Spelet analyserar färgerna i fotografierna och frambringar olika sorters varelser beroende på vilka färger som dominerar dem. Man kan möta andra spelare i dueller, delta i turneringar och utmana andra aspirerande monstertränare över Wi-Fi.

“The built-in camera of Nintendo DSi lends itself perfectly to the gameplay, encouraging creative photography, where the photos have lasting effects on the total experience limited only by the users imagination,” sade David Daniels, marknadsföringschef hos Konami.

Spelare kan slåss med upp till sex monster samtidigt, som blir starkare ju mer man tränar. Sammanlagt finns det 152 stycken olika monster att tråna efter.

Foto Showdown planerar att släppas under första kvartalet 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig