Följ vår...

Nintendo Power utlovar överraskningar i 250:e numret

Nästan 20 år har passerat sedan det första numret av Nintendo Power släpptes, och när den Nintendo-dedikerade tidningen nu når en ny milstolpe i form av sitt 250:e nummer utlovas ett nummer utöver det vanliga. Tydligen kan vi vänta oss en rad överraskningar.

Vi vet precis ingenting om vad dessa överraskningar består av, men Nintendo Power brukar inte göra oss besvikna. Tillkännagivanden av nya spel, förhoppningsvis?

“In just 30 short days we’ll mark our 250th issue with a celebration of all things Nintendo, plus big year-end reviews and even a surprise or two. It’s sure to be one for the history books, so don’t miss the party!”

Det kommer vi definitivt inte att göra.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig