Följ vår...

Aonuma hade velat ha Wii MotionPlus i Twilight Princess

The Legend of Zelda: Twilight Princess – Link svingar svärd med monster i bakgrunden

Shigeru Miyamoto och Eiji Aonuma har vid ett flertal tillfällen konstaterat att ja, nästa Zelda-spel till Nintendo Wii kommer att ha stöd för Wii MotionPlus. Och tydligen lär det fungera så bra att Aonuma önskar att de hade haft tillbehöret tillgängligt redan i november 2006, när The Legend of Zelda: Twilight Princess släpptes.

“All I can say right now is that, yes, we are well in the progress in development right now and as Mr. Miyamoto has already stated, we are going to use the Wii MotionPlus,” sade Aonuma i videointervjun med Gamespot. ”It’s actually perfectly matched…I wish we could have gotten that a long time ago. Even when we look at Twilight Princess right now, we have to feel that we should have that kind of Wii MotionPlus. It was that natural feeling we have already established in development. So I hope that people are going to be looking forward to the launch.”

Mer om Aonumas tankar kring nästa Zelda-titel och – framför allt – The Legend of Zelda: Spirit Tracks till Nintendo DS hittar ni i länken.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig