Följ vår...

No More Heroes släpps till Xbox 360 och PlayStation 3

No More Heroes – Svingar laserklingan i korridor

Det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu bekräftar att PlayStation 3- och Xbox 360-versioner av No More Heroes är under utveckling. Den tidigare Nintendo Wii-exklusiva actiontiteln utvecklades av Grasshopper Manufacture och nådde Europa i början av 2008.

Enligt Siliconera, som även har scannat den aktuella sidan i Famitsu, tyder snacket på japanska spelforum på att Xbox 360- och PlayStation 3-versionen kommer att bjuda på nya spellägen, japanska röster – No More Heroes hade enbart engelska diton – och når japanska butiker den 25 februari nästa år.

Det är ännu inte känt om spelet kommer att nå väst, eller om dess uppföljare – No More Heroes 2: Desperate Struggle – kommer att göra hoppet till Xbox 360 och PlayStation 3.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig