Följ vår...

Reggie ville ha onlinespel i New Super Mario Bros. Wii

Om ett par dagar släpps julens stora Wii-titel, New Super Mario Bros. Wii, och alla Nintendo-fans verkar vara mer eller mindre exalterade. Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, är inget undantag. Men det var ju det här med onlinespel…

“This was a decision made purely by the developers,” sade han. “They believe this experience, in the same room, to be elbowing your friends and family members as you’re playing the game [is ideal].

“It was really their decision,” fortsatte han. “I personally would have loved for it to be online capable as well, but having played the game, I really can’t fault it for not being online multiplayer.”

New Super Mario Bros. Wii släpps på fredag. Vår recension bör dyka upp under helgen.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig