Följ vår...

Analytiker spår New Super Mario Bros. Wiis försäljning

Jesse Divnich, analytiker hos EEDAR, har förutspått att Nintendos New Super Mario Bros. Wii kommer att säljas i sammanlagt över 15 miljoner exemplar och så småningom bli 2009:s mest sålda spel.

“EEDAR feels comfortable to make the prediction that the New Super Mario Bros. for the Nintendo Wii will be one of the top titles this holiday season,” sade Divnich. “While in the short-term the Xbox 360 version of Call of Duty: Modern Warfare 2 may surpass New Super Mario Bros, in the long-term New Super Mario Bros will easily become the best selling title released in 2009 with expected lifetime sales exceeding 15 million units worldwide.”

Tony Bartel, marknadsföringschef hos spelbutikskedjan GameStop, håller med om att titeln kan bli en av julens största.

“We have high expectations for that title, we think it’s going to be a strong seller for the holiday,” sade Tony Bartel. “It reminds you of those endearing Nintendo titles of old, and anyone who’s played those and really enjoyed them will be flocking to this game. I think we’ll have very strong sales on that title and our reservations do support that.”

New Super Mario Bros. Wii släpps den 20 november. Vår recension bör dyka upp strax därefter.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig