Följ vår...

Miyamoto vill vara ”as creative as possible” för nya Zelda-spelet

Nintendos genomgång av företagets ekonomi har dominerat nyheterna i spelvärlden under de senaste 24 timmarna, och nu framkommer det att Nintendo avslutade genomgången med en frågestund där Shigeru Miyamoto – företagets legendariske speldesigner – sade att det nya Zelda-spelet till Nintendo Wii kommer att ha ”gorgeous graphics”.

“On developing the recent Zelda for DS, I found out that one of Zelda’s core appeals is its uniqueness,” he said. “Of course we are preparing gorgeous graphics for the sake of users’ anticipation for a grand role-playing adventure [on Wii].”

“But what I believe is very important is the realistic, actual feeling players have experienced themselves; the feeling to have really been on an adventure, to have explored the unknown terrains, to have solved the puzzle through trial and errors, to have themselves grown through various experiences!”

“In that sense, a personal sense of creativity is becoming important among us. We have assembled one of the most creative team for the recent Zelda for DS, and we want to be as creative as possible for upcoming Wii Zelda.”

Nintendo har tidigare sagt att de hoppas kunna visa upp det nya Zelda-spelet på E3-mässan nästa år. Den hålls i mitten av juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig