Följ vår...

Miyamoto besviken över att StarFox inte är populärt i Japan

Nintendos Shigeru Miyamoto har sagt att han är besviken över att japanska spelare aldrig riktigt förstod grejen med StarFox-serien.

“I’m a big fan of the Star Fox games,” sade Miyamoto till MTV. “Every time we make a Star Fox game I’m hoping people will enjoy it as much as I do. Of course the goal every time is to try and make it more and more fun but, at least in Japan, the people that purchase the Star Fox games has decreased over the years.“

”But we still try to make them more fun and hopefully people will see the appeal in those games.”

Vi gillar att Miyamoto funderar på hur man skulle kunna skapa ett StarFox-spel som tilltalar dagens spelare. Desto mer Miyamoto funderar på ett nytt StarFox, desto högre än chanserna att ett sådant kommer att släppas. Vi håller tummarna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig