Följ vår...

Nintendo kommer att ”röra sig i takt” med HD-tekniken, säger Miyamoto

Shigeru Miyamoto har kommenterat den senaste tidens rykten om att Nintendo har planer på att släppa en version av Nintendo Wii med kapacitet att visa högupplöst grafik. Företaget har inga omedelbara planer på att ge sig in i det området, säger Miyamioto, men de kommer att ”röra sig i takt” med att den tekniken utvecklas.

“I don’t think there’s anything wrong with pretty graphics, and if I’m a consumer that has an HDTV, I’d want to be able to play my games with nice graphics too. And I think as we’ve seen the penetration rates for HDTV increase, we’re going to see video games and Nintendo’s games move along in step with the progression of technology,” sade Miyamoto till IndustryGamers.

“But what I don’t think is necessarily true is that the graphics itself is something that’s going to make the gameplay experience better. So we’re still going to focus on the gameplay, but we’ll take advantage of the technology as it comes out.”

Kommer det här att sätta stopp för flodvågen av rykten och spekulationer om Nintendos intresse för högupplöst grafik? Knappast.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig