Följ vår...

Metroid Prime-producenten pratar om seriens framtid

Kensuke Tanabe, product för tidigare titlar i Metroid Prime-serien, har sagt att Retro Studios har övervägt att lägga till multiplayerlägen i framtida titlar i serien.

“As all I take part in is the Prime series, I am not capable of commenting on the whole Metroid series,” sade Tanabe. “But we will keep considering multiplayer for the Prime series. For instance, I think I can come up with some unique ideas using the Morph Ball, which is a specific skill of Samus’.

Metroid Prime: Hunters till Nintendo DS var det första Metroid-spelet att ha ett multiplayerläge. I intervjun med Joystiq pratar Tanabe även om andra aspekter av spelutveckling och nämner som hastigast Retro Studios nya, hemliga projekt. Mycket intressant läsning.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig